i kväll

...har jag varit duktig. jag har målat dörrlisterna här nere i källaren! Första gången vill säga...de kommer nog behöva målas tre gånger!
Annars har jag idag flyttat ut Smilla från vårat sovrum in till hennes! Vi får se hur det går! Dick var inte så förtjust i tanken så jag passade på nu när han är iväg och jobbar, vi får väl se vad han säger när han kommer hem. Jag älskar att ha henne nära men just nu är hon så lättväckt och vi stör henne när vi lägger oss. Vill kunna ligga och läsa en bok och lite sånt också så nu var det dags. Hon är ju snart nio månader!

i kväll har jag förutom målat sprungit lite fram och tillbaka till datorn. Råkade starta en diskussion på Scrappiz om snobberi bland scrappare. Tror att den tråden tog lite annan riktning än vad jag hade tänkt men jag kan inte förklara hur jag menar utan att hänga ut någon och det vill jag inte göra...kan bara kort sagt säga att jag fick ett mail idag som var onödigt kort och otrevligt.

Samtidigt är jag ur form just nu så det kan vara så att jag är extra känslig. Vet inte riktigt vad det är...kanske vädret?? Jag har ju gått på GI en vecka nu så det kan ju också vara mina ändrade matvanor som spökar.
Har i alla fall gått ner 2 kg på en vecka!!!

Jag hoppas att jag snart är tillbaka på topp!!

Jag blir i alla fall superglad över att få lite kommentarer på bloggen så nu tänkte jag ta en liten bloggrunda och lämna lite avtryck hos mina besökare!!



Kommentarer
Postat av: eva

Har gjort en runda i din blogg. hag gillar verkligen din LO min glädje. Har du stansat ut blommor och färglagt eller hur har du gjort?

2007-11-13 @ 06:57:35
URL: http://evaspyssel.blogspot.com
Postat av: Lisbet

Nu är jag på en ren inspirationsrunda ? har lite bråttom så jag rusar mest igenom din blog idag.

Ha det gott.

2007-11-13 @ 10:34:00
URL: http://www.digiscrapp.blogspot.com
Postat av: Lilo

Wow vilken superläcker LO du gjort! Den gör mig glad! =) Är det någon tröst att säga att jag på vissa ställen känner mig utanför också?? Du får kika in på Allt om scraps forum och pladdra, där är alla väldigt mycket kompisar och vänner! Ha en bra dag! Här vräker snön ner!

2007-11-13 @ 11:22:22
URL: http://liloscrap.blogspot.com
Postat av: Marie

hej! Tack så mycket för kommentaren i min blogg, det är alltid skoj att få ett par rader. :)
Jag har nu lagt till en liten beskrivning om hur jag gjorde den svarta cirkeln på min layout (i det inlägget), skoj att du frågar!
Ha det gott!

2007-11-13 @ 20:08:38
URL: http://www.mariesgalleri.blogspot.com
Postat av: Helene

Hej där! Jag återgäldar ditt besök hos mig och passar på att tacka för din rara kommentar! Tack, jag blev så glad!!!

Vad duktig du är som gått ner i vikt senaste veckan, det påminner mig om att jag ska promenera (!!) till läkaren om en stund :) Lätt att ta bussen annars...

2007-11-14 @ 13:20:19
URL: http://webmosterhelene.blogspot.com
Postat av: Linda

Vad duktig du är .. vilken karaktär du måste ha!

2007-11-14 @ 17:02:47
URL: http://lindawashere.blogg.se
Postat av: Gunilla

Oj, 2 kg på en vecka!!!GRATTIS!!! Inte dåligt. Önskar jag vore lite mer på hugget när det gäller min vikt.

Försök att inte bry dig om mailet, vet att det är lätt att säga. Men, det säger mer om den personen än det gör om dig. Du ställde en enkel fråga på Scrappiz och det blev nog som du skrev,lite större än vad du räknat med. Kan bara tala om att jag känner likadant och det är nog fler som känner så.
Mycket handlar ju om vår egen självkänsla och vi ska räta på ryggen och känna att vi är bra!!!!!
Kram på dig

2007-11-14 @ 17:14:57
URL: http://nillisen.blogspot.com
Postat av: Emma

Oj, vad duktig du är! Massa fina layouter!!

2007-11-14 @ 19:47:05
URL: http://pysslare.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0