Lite fotat!

Nu var det länge sedan jag lade in lite foton så här kommer en hel hög.Brukar inte lägga in så mycket bebisbilder här annars men idag ska ni verkligen få frossa i bilder på Smilla...

Jag hade ett gäng av mina tjejkompisar här idag för jag fyller år på fredag. Så hamnade Smilla i knät på Mia som är tyskalärare! Här övar de på de tyska prepositionerna...

image79

Ja..ni ser ju hur intresserad Smilla är!!!

Nästa bild....första gången jag sätter upp Smillas hår i tofs! Visst är hon underbar!!??

image80



image81

Mmmmmm...det ÄR gott med banan!!

image82

Och sist för idag..men inte minst!
En bild på Sara!!

image83

Smillas 8 månaders LO

Den här skickade jag in till Scrapaddicteds skisstävling. Deadline är 10 november så om ni är sugna så finns det gott om tid!!

image78

Idag

kom nya nummret av Scrapbooking mm och man kan inte annat sitta och dregla över alla dessa fina layouter!. Lilo hade massor av LO¨'s med den här gången och jag gillar verkligen hennes stil!

Här en LO jag gjort efter en skiss på scraputmaningen. (men jag skickade inte in den..) Sara som funkis!

image77

Journalingrutan är en av stämplarna jag vann!

Så!

Nu har jag gjort färdigt nästa bidrag till utmaningsresan. Jag var tvungen att köra igång så fort Smilla somnade idag för jag hade tankar i huvudet på hur det skulle bli.
Annars har jag städat lite ikväll och kikat på Cityakuten.

Hehe...gräsklipparmannen åkte förbi här idag! Nu ligger han och sover på Badhotellet här! Antar att han fick ett spapaket också! Det är inte dumt!!

Jag har haft Winnerbäcks skiva på hela kvällen och vi har nu köpt biljetter till konserten i Jkpg den 6/12! Det ska bli skoj!! Vi var förra året på hans sommarkonsert i Lkpg. Det var en höjdare!! ÄLSKAR  hans texter.

I morgon (oj då..idag.. :) ) kommer nya numret av Scrapbooking mm. Ska bli kul!!!  Jag ska till Lkpg med Sara, Smilla och en kompis till Sara. Vi ska till Ikanohuset men jag tror att det blir en liten sväng till Allt i Lek. Jag har slut på gluedots och väldigt dåligt med vit cardstock.

Långe Jan

En Lo jag gjorde till förra veckans skiss på Swe scrap. Den blev inte publicerad men det är inte så konstigt Kolla in här på de som blev publicerade!!! Jag bara älskar MalinD's LO Carpe Diem!
Jag gillar Långe Jan ändå *ler* Ovanligt för mig att scrappa annat än med människor på och det var verkligen tufft för mig att gå upp för alla dessa trappsteg för att komma upp högst upp på fyren....

image76

Jag blev i alla fall publicerad på veckans skiss!!! *superglad*
Kika här!
 
OCH jag fick min vinst från Ettlitet ord idag!! Superfina stämplar från Pysselmyran. Hehe...de var omonterade och jag har ingen aning om hur jag gör nu men de går ju använda ändå! Ni som håller på med stämplar kan ju tala om för mig hur man gör. Jag har fattat så mycket som att jag ska fästa dem på en kloss men hur?

Nya utmaningen har kommit idag också och jag har redan valt foto. Den här gången ska vi göra egen rubrik och det gillar jag!!!

Utmaningsresan 5

Nu har de presenterat vinnarna i femte omgången på utmaningsresan. Jag hade röstat på två av de tre första!
Det var superläckra bidrag den här gången!

Så här såg mitt bidrag ut...min första LO till min BOM!

image75

Förresten..jag skickade iväg min LO om mamma. Helt enkelt för att jag tycker att den är fin och för att den betyder mycket för mig.

Jobbigt...

nu ikväll har jag gjort det jobbigaste hittills när jag scrappat. Jag har scrappat en LO om min mamma. Min mamma dog i mars 1991 och jo, visst det är länge sedan men sorgen och saknaden sitter kvar och den blir större när man har småbarn. Det finns så mycket jag skulle vilja prata med henne om. Jag skulle vilja prata om Saras och Smillas framsteg och jag skulle vilja fråga om hennes barndom. Jag skulle vilja ha hennes råd när det är tufft och jag skulle vilja lyssna på henne när hon berättar om min och mina bröders tidiga år, sånt man inte kommer ihåg själv.
Det här är en av orsakerna till att jag scrappar, inte bara att göra snygga sidor med foton på utan också för att lämna något till framtiden, till mina barn. Jag insåg idag att jag vill komma igång med min BOM. Tänk om mamma hade haft något sånt!!! Vilken skatt det hade varit idag! Jag kommer att scrappa mer om mamma, jag kommer skriva ner mina minnen av henne, för mina tjejer har aldrig träffat sin mormor och för mig är det också en inre process. Jag bearbetar många tankar och känslor när jag scrappar.

Jag gjorde layouten med tanke på en utmaning på swe scrap men jag har inte bestämt mig än om jag ska skicka den eller om jag ens ska lägga ut den här.

Jag ska i alla fall lägga ut fotot som jag har scannat in. Jag tror mamma är ca 3-4 år på det här fotot....

image74

Tack för i kväll

och ni som har era föräldrar kvar.....jag blir såå arg när man tar sina föräldrar för givet...så värdesätt dem och glöm inte fråga massor av saker!!! Ni vet inte hur länge de finns kvar...

Veckans skiss

Nu har jag gjort färdigt och fotat mitt bidrag till Veckans skiss! Om jag har läst reglerna rätt så är det helt ok att lägga ut layouten direkt på bloggen så här kommer den!

image70

Jag älskar Sassafraslass papper!! 
Jag utgick från swirls som fanns på pappret och så doodlade jag på! Det tog ett tag!

Detalj från doodlingen...

image71

och ett par detaljer till...

image72

image73

Jag känner mig ganska nöjd!

Jag antar att jag kommer scrappa Smilla många gånger när hon badar eftersom det är så roligt att fota denna glädje!! Men jag skulle gärna ta emot tips på hur jag kan variera rubriker osv så lämna gärna en kommentar!!

Recensioner!!

Jag har en liten fundering kring att lägga ut lite recensioner kring de web-shopar som finns där man kan köpa scrap saker men då vill jag ha ER hjälp!!
Jag tänkte börja med.....
Jommas lilla krypin

Ni som har handlat därifrån skicka mail till mig där ni skriver hur ni tycker det har varit att handla där!
Jag föredrar att ni skriver lite på fri hand men saker som är bra att ha med är...utbud, pris, leveranstid, bemötande, osv. Avsluta med att ge ett betyg så räknar jag ihop ett snittbetyg!

Jag kommer försöka att göra en liten sammanställning över positiva och mindre positiva saker! Jag kommer dessutom att skirva lite om inriktning på shoppen, eventuella bloggar som hör till, eventuellt designteam, inspiration osv. Syftet med dessa recensioner är INTE att fälla några shoppar utan att hjälpa oss vilsna i shopdjungeln!

Maila om Jommas senast tisdag 30/10 till [email protected]

Ett litet ord #15

Ett litet ord #15

Här är mitt bidrag till ett litet ord den här veckan...

image69

Först när jag såg vilket ord det var så tänkte jag (som mååånga andra säkert) På murriga fina höstfärger men sedan flög f-n i mig och jag tänkte att jag gör något annat Jag kom och tänka på alla älgar vi hade på besök förra året och eftersom fotot inte är så bra så kände jag inte alls det där att "om det inte blir bra har jag sabbat ett bra kort..."  utan snarare tvärtom! Shit nu har jag bara kul en stund!! Och det hade jag verkligen !!!  Som vanligt syns ju inte färgerna lika bra på fotot men jag tycker i alla fall att det blev ganska häftigt!

Så här står det:

Ibland kommer naturen till oss!!

I oktober 2006 använde skogens älgar vår trädgård som genomfartsled, de gick genom trädgården, över vägen och in till grannens goda äpplen. Vi kunde se älg varje dag under en period. Det var åtta olika älgar som traskade in och ut ur våra trädgårdar.

Skapar för fullt..

idag har det blivit lite gjort. Jag håller på med min andra LO för dagen!! (gjorde ju ingen igår!!)  Den ena är till en tävling på veckans skiss. Den kommer ta tid då jag har fått för mig att jag ska doodla en massa *suck* Men det är sååå kul samtidigt!! 
Den andra är till veckans ord på ett litet ord. På den LO'n har jag BARA gått in för att vara lite galen!  Den är färdig och jag kommer fota den och lägga ut den i morgon. Nu ska jag doodla vidare en stund. Sedan ska jag nog krypa ner bredvid sambon... :)

Bidrag till Stellas

Nu ligger mitt bidrag ute på Stellas sida till tävlingen Misstag så nu är det ok att lägga ut det här också. Så här ser det ut! Som vanligt blir ju aldrig färgerna som man vill när man fotar... image68

Jippie!!!

Jag vann ett litet ord!! Första gången jag vinner något!!!

Kika här!!!

Shit vad glad jag blir!!

Jag blir superglad när ni kommenterar på min blogg och jag tassar tillbaka till er så fort jag kan! Kolla bara att ni skrivit er bloggadress rätt. Händer tyärr att jag inte kommer in på er sida och det är så synd! Jag vill ju se er bit av cyberrymden!!
Hmm..om ni fortsätter så här flitigt att kommentera så kanske jag skickar en RAK en dag när jag är på gott humör!

Har förresten idag gjort färdigt två LO's. En till utmaningsresan och en till skissen på swe scrap den här veckan.

Utmaningsresan

Jaha...nu var omröstningen klar från utmaningresans 4:e del. Lite besviken är jag allt...eftersom jag var sååå nöjd med min LO och så kommer jag inte ens bland de tio första och har halkat ner till 27:e plats totalt :(
MEN det var väldigt många snygga alster med den här gången!!!!! Så, det viktigaste av allt är jag är nöjd med det jag gjort!

Här kommer min fina LO med glasmosaik på! Älskar den bilden på Smilla !

image67

Den här gången blir det supersvårt att rösta!! Det finns så många otroligt snyggalayouter med den här gången!!!


Tjoho!

Nu vecka och det är bara Sara som är frisk i familjen...Dick är till och med hemma från jobbet. Vi är förkylda och har feber..inge skoj men ...livet går vidare.

Mitt bidrag till skissen förra veckan på swe scrap... (blev inte publicerad.)image65

och en av de LO's som jag är mest nöjd med. En Lift av Lucy på swe scrap förra veckan. Blev publicerad!! Finns här!!

image66

Gillar verkligen Lucys stil och de alster som publicerades var superfina!!!!

Pang!!!

Pang sa det nyss när jag satt här och surfade runt! En liten talgoxe flög rätt in i rutan. Jag gick ut för att flytta på den omskakade, chockade, lilla fågeln..... Så söt!!! Jag flyttade den till där vi har vårt fågelbord...där får den vara ifred (förhoppningsvis!!) från skator och andra stora fåglar..

image63

image64

Ett litet ord #14

Ett litet ord #14

Jag dansar även nykter.

image62


I textrutan står det:

För mig är dansen otroligt viktig! Jag började med balett när jag var 3 år och när jag slutade med det så blev det jazzdans, bugg och även lite salsa. Jag älskar att känna rytmen och pulsen i kroppen och glömmer tid och rum när jag dansar. Nu blir det mest en svänom hemma då och då.


Oki första gången jag är med i Ett litet ord. Tyckte ordet var så bra och passar mig så bra. Speciellt nu när jag har börjat på min BOM. Har fortfarandelite skräck för att var amed på kort och visa kort på mig själv.
Jag tänkte direkt på Ugglas låt Jag dansar aldrig nykter men eftersom jag gärna dansar även när jag är nykter så gjorde jag om titeln lite!


Första tandbortsningen

En Lo jag gjorde till scraputmaningen. Utmaningen var att använda olika typsnitt och min ligger ute på deras sida nu! Ni hittar den här!

image61

Den var rätt kul att göra och blev lite annorlunda. ville få fram det gula i tandborsten och det lila i kläderna, därför blev det en ovanlig färgkombination.

En till bild

...men nu är det sista för idag. 

En Öländsk Tiger..

image60

Photoshop dag

..idag. igår gjorde jag färdigt tävlingsLO'n till Stellas och den har tagit så mycket att min skaparenergi så idag är första dagen på länge som jag inte gjort en LO!  Istället har jagsuttit och lekt med photoshop..den människa som skapat det programmet borde ha massor av pris! vilket otroligt program det är!!
"Räddade" ett foto från BB som var alldeles för mörkt...


image56

Innan redigering...


och efter....

image57

Det är inte bra men betydligt bättre i alla fall!

Smilla blir 8 månader idag och jag har tagit 8-månadersbilder på henne...dem hittar ni här!

Lekte lite med dem också...så här blev det!

image58

Och ett till...

image59



Pariserhjulet

...på Ölands djurpark...

image53

Lekt lite i photoshop...

image54

En till...

image55

utmaningsresan

fortsätter! Idag kom resultatet av tredje utmaningen OCH enlista som visar hur man ligger till totalt!! Jag blev så paff att jag såg att jag faktiskt ligger på 20:e plats!! Helt otroligt när det är så många som är så duktiga och har hållt på längre!
Visst skulle jag vilja vinna (idiot är man ju annars...) men jag vet att chansen är ganska liten OCH det är ju skaparprocessen som är det viktigaste. I tredje omgången var det den LO'n som jag var så missnöjd med och bara slängde ihop för att ha något och egentligen vet jag inte om det är något att visa men här kommer den i alla fall....

image51

Lägger ut en annan LO som jag har gjort på Sara och Clara. Jag har inte velat lägga ut den innan eftersom bilderna är från samma tillfälle som LO'n till tävlingen...den här är jag mer nöjd med!!! Gjorde den till en utmaning på swe scrap...

image52

Shit nu kom nästa utmaning...ok en lift...tycker det är svårt med liftar, det är svårt att få dem personliga.... hm..tål att tänkas på!

Smilla

gjord efter förra veckans skiss på swe scrap. Är inte så nöjd med den...det är något som inte stämmer...

image50

Länk!!!

Jag bara måste puffa lite för en helt underbar scrappare!! Swe scrap har en av hennes LO som lift denna veckan. Det här är Lucys Two Peas sida och även om jag själv har svårt att skapa i Freestyle så titta och njut hur underbart det kan bli när någon som verkligen behärskar det skapar i Freestyle!!!!

Jag har scrappat Monokromatiskt

och skickat in till scraputmaningen. Den publicerades där idag. Kika här!

Återigen var det foton på Noy och Smilla och att scrappa monokromatiskt menar man att man bara använder en färg men man får använda olika nyanser. Det var lite svårt att inte använda något annat än rosa och jag brukar ju inte heller scrappa i rosa men Smillas tröja verkligen uppmanade till det och så tänkte jag på låten Lady in red så blev ju titeln på den här Layouten Baby in Pink!!

image49

Smilla

I går kväll blev det en LO på Smilla. Jag har länge funderat på hur jag ska kunna scrappa dessa bilder. Detär en del bilder och jag ville ha med alla fördet roliga är ju att se alla olika miner!! Men så igår satt jag och plockade lite och så här blev resultatet:

image48

Bilderna är från när hon var tre månader och i textrutan står det;

Bara tre månader och kan
visa så otroligt mycket med
ansiktet!!!


Systrar

I går kväll satt jag och insöp inspiration på olika scrapbloggar. Det finns några bloggar som jag bara älskar!!! (och en hel massa som jag gillar så ingen ska känna sig bortglömd :) )

Några som man bara måste besöka är...

Mikla
Lilo
Cissi
Marie

Gårdagens tur runt i bloggarna resulterade i en LO. Gjorde en lift på Miklas "ledsen"

image47

i textrutan står det;
Smilla skiner upp varje
gång Sara kommer in i
rummet och Sara kan inte
låta bli att gosa och busa
med Smilla.

Det är mina underbara tjejer det!!!

Jag har funderat en del kring det där med stil...jag läste på ett forum igår en intressant tråd om det. Jag känner att jag inte riktigt hittat min stil än men att jag är på väg. Jag ser ju att mina alster ser annorlunda ut om jag gör dem helt utifrån min egna fantasi än om jag gör efter någon skiss eller dyligt. Tror inte jag är så duktig på att hålla på med freestyle utan jag vill nog ha mer symmetri och mindre saker på LO'n. Jag älskar att titta på de som lyckas bra med att göra LO's med en hel massa saker på. Mankan kika i evigheter och ändå ser man hela tiden nya finurliga saker...
Önskar att jag vore mer sån men jag tror inte heller på att försöka tvinga fram något. Om jag har rätt bild och är på rätt humörså kanske det fungerar men annars är jag nog mer för det mer avskalade.
Finns några saker jag verkligen gillar att göra på mina LO's och det är;
doodla -lite grand
brads
sy några enstaka stygn
knappar i lagom mängd
fotomatta
chalka kanter
skriva för hand
transparacy

Det är rätt kul nu när man allt mer känner hur man utvecklas, jag provar olika saker och fastnar för en del, annat inte men jag känner verkligen att jag är i en lärprocess.

Några saker som jag måste ha hemma!!

Älskar mina zig-pennor!!!
Chalk
brads

Nu vaknade lillgrodan..skriver mer sen...

Utmaningen

Här kommer mina fyra bidrag till utmaningen på swe scrap förra veckan!! De ligger ute på deras sida med nu!!
Tyvärr la de ut den där ett i hade kommit fel...men jag lägger ut det tillrättat här!

image43

Första bilden från midsommarafton!

image44

Smilla har somnat på lite konstigt sätt!! :)

image45

Smilla sötisen!

image46

Det var den här som hade fått i:et på fel ställe och jag såg inte det förrän efter jag skickat in den till swe scrap...


Utmaningsresan fortsätter...

Den här gången ska man skapa dekorationer av något som man vanligtvis inte har på en LO. Det tog lååång tid innan jag kom på vad jag skulle använda mig av för material men sedan satt Sara och svamlade lite idéer och då kom jag på något!!! Sedan viste jag direkt foto, papper, färger och design. Satt i går kväll och gjorde den och jag blev riktigt nöjd. En Lo som jag gillar och vill ha...och inte bara skapat för tävlingen!

Men..jag kan ju inte visa den här förrens om tidigast två veckor!!!  Så ni får hålla er!

Jippie

Mitt bidrag till andra utmaningen kom på 8:e plats!!! Visserligen inte vinst men jag var med på topp tio!
Är ganska stolt då det var över 70 bidrag med.

Här är mitt bidrag....

image42

Tycker att Saras öga verkligen blickar ut ur layouten!! Hon var med och bestämde vad som skulle stå på den!

Matkällaren

Har nu gjort färdigt matkällaren så här kommer ett par före och efter bilder...

Inga bra kvalitetsbilder..lite trångt att ta bra kort..

Före....

image40

Och nu efter...ny färg...kaklat golv...målat tak och nya hyllor och konsoler...

image41


Haha..har hängt  upp EN vinflaska!!

Idag

Var de och borrade här och då flydde Smilla och jag till Linköping i stället. Vi skulle ändå dit för att köpa en barngrind. Passade då på att göra ett besök hos Minelle. Hon hade nyöppning idag och det var en liten mysig butik. Jag var aldrig på förra stället så jag har inget att jämföra med. Hon hade ju mer till kortmakeri än till att scrappa layouter men visst hittade jag lite papper! Sedan hade hon Demo på cuttlebuggen och visst blir man sugen men jag tycker att det är så mycket pengar, 950 kr!!  Sedan kostar varje alfabet 950 kr också!!!
Men, men...jag fyller snart år!! Så vem vet! Jag har i alla fall bara önskat mig scrappis saker när jag fyller!

Började på en LO igår kväll som jag gjort färdigt nu. Den är inspirerad av en skiss som de gjorde LO's efter i Linköping och Titeln är rent av stulen från utmaningsresans första vinnare. tyckte den passade så bra till Smillas min!

image39


Hehe...det är ett cornflakes paket hon har på huvudet!!

väntar nu på att scraputmaningen ska tala om vilka som får pris i andra utmaningen!

Höst....

image38

Lite höstbilder...

Var ute på en liten hösttur i dag i det fina vädret...

Bild 1.

Bollplanket vid dagiset...gillar verkligen det barnen har målat och Smilla sitter så nöjt där nere.

image35

Bild 2

Det underbara med hösten är bland annat alla löv!!!

image36

Bild 3

Det är rätt mysigt att sitta i rutschkanan och känna på sanden....

image37


Smilla gungar

Mitt bidrag till lift-tävlingen på Stellas man ska scrappa en av Lilos layouter och det känns nästan lite skumt eftersom hon är sååå vansinnigt duktig! Jag älskar hennes alster se själva på hennes blogg!!
nåja, jag gillade hennes LO så mycket att jag ändå villa scrappa den och då till en av mina favoritbilder på Smilla!
Jag har använt Daisy D's papper (som jag bara älskar!!! ) och tycker att det blev att ganska bra resultat! Använder allt oftare mönstrat papper som cardstock.

image34

Färgutmaningen

Den här LO'n skickade jag in till färgutmaningen på swe scrap.

image33


Hej hopp!

Ny dag! Fredag idag och sambon har kommit hem efter at ha jobbat i Skåne hela veckan! Skönt att ha honom hemma lite, Smilla vill INTE ligga på golvet just nu utan bara "gå" eller bli buren och jag ORKAR inte!! Min rygg blir helt kass!!

Igår gjorde jag färdigt den fjärde LO'n till swe scraps veckoutmaning och det var verkligen en kul utmaning!!
Jag har funderat på hur jag ser på mitt scrappande och det här med utmaningar och tävlingar. Sist jag gjorde en LO till utmaningsresan så kändes det inte riktigt som jag scrappade för min skulll utan bara för att producera och så vill jag inte ha det!! Jag vill scrappa sånt som jag VILL scrappa för mina minnens skull och t.ex foton jag gillar. Utmaningar och tävlingar vill jag använda som inspiration för att scrappa sånt jag vill! Så i fortsättningen så struntar jag i att scrappa för tävlingens skull, jag gör det bara om jag gillar utmaningen. I och för sig vill jag vinna lite priser för det är ju ingen billig hobby man har fastnat i!!
Men..för att återgå till veckans utmaning på swe scrap...jag fastnade verkligen för den utmaningen och fick undan lite foton som jag ville scrappa och jag blev nöjd med resultatet!  Och det är ju det viktiga!!

Hi hi!

Mitt bidrag till scraputmaningen är uppe på deras sida idag! De hade en utmaning att scrappa till en annons där det fanns mycket ränder. Jag gjorde en ganska enkel LO till fotot där Hanna, Sara Fredrik och Alex badar i badkaret!

image32

Förresten!!

Tack alla ni som lämnar avtryck genom att lämna en liten kommentar...det är alltid kul att "höra" något från de som tassar omkring här inne ibland!

Kvällens "jobb"

Har nu suttit och gjort två (av fyra!!!) LO's till swe scraps veckoutmaning. Tänkte inte hoppa på den först men sedan blev jag lite sugen. Man ska använda samma skiss och vrida så att man får fyra olika Lo's.
Jag bestämde mig för att göra fyra stycken och försöka få dem så olika som möjligt, testa nya saker / färgkombinationer OCH bara använda spillbitar!!! Bara cardstocken får vara "ny".

Trots att jag inte scrappat så länge så har jag hur mycket spillbitar som helst!! Sedan är jag så snål så jag slänger nästan inget!!

Nu ska jag krypa i säng. De kommer och sätter in pannan i morgon.

I natt

...så kom skaparlusten fram! Fick syn på de nya fina Daisy D papperna som jag köpte i Linköping och kom och tänka på ett kort som jag velat scrappa länge! Kortet föreställer Smillas kusinbarn och det togs på Smillas dop. Jag bara älskar den här bilden!  Vide (som han heter) är så otroligt sööööt!!!

image30

Sedan kom jag ju på att jag inte lagt ut Smillas 6 mån LO här!  Så här kommer den.
Det är massor av text på den!! Tyvärr mer eller mindre omöjligt att fota så man kan läsa den men den handlar om allt hon kan och har lärt sig mellan sex och sju månader.

image31

Mitt bidrag till stjärnutmaningen

Jaha...då vann man inte den tävlingen på  swe scrap :( Trodde i och för sig inte det heller !! De som vann var sååå snygga. Så här såg mitt bidrag ut. En ganska enkel LO om Tommy Nilssson!!

image29

Är inte så glittrig av mig..

Har nu suttit och gjort två LO's. En till skissutmaningen på swe-scrap (blev ok , ganska nöjd..) och den andra till utmaningsresans tredje vecka. Den här veckan var det INTE mitt tema.Det skulle finnas med metallic eller annat som glittrar och glimmar. Hade dåligt med saker som passade hemma och kände ingen större inspiration den här gången men jag har i alla fall gjort den färdigt och bara man skickar in så får man poäng för att man deltar...så jag skickar iväg den i morgon även om jag inte är så nöjd...

Resten av veckan kommer det att vara kaos här hemma!! I morgon kommer en Nisse som ska köpa pelletsbrännaren (såldes efter 30 min på blocket!!!) på torsdag kommer de och installerar bergvärme här! Kul men rörigt och givetvis sker allt den vecka när Dick jobbar lååångt borta! Men så är det!! Det är bara att bita ihop och försöka göra så gott man kan!

Idag har jag...

* Varit hos grannen och träffat alla mammor och barn i "vårat" gäng.
* Försökt underhålla en lite grinig Smilla (tror det är tänderna på g..)
* Städat Sigges bur och köket...Sigge fäller nu så snart undrar jag om det finns någon kanin kvar under all päls??
* Målat ett antal hyllor till matkällaren.
* Gjort två layouter.
* Målat lilla toaletten...hehe den blir riktigt lila!! Bilder kommer sedan.

Det har varit fullt upp hela dagen med andra ord men det har varit helt ok men nu har jag vansinnigt ont i ryggen, jag får ju det de dagar jag måste gå och bära mycket på lillgrodan...

Sara och Theo

Den här LO'n skickade jag in till Swe scraps skissutmaning. Den kom inte med men  de som kom med var såååå otroligt fina!  Min LO handlar om hur mycket den första kärleken betyder. I textrutan står ett citat: " Den första kärleken är som den första snön - man ser spåren tydligt.".

image28

RSS 2.0