Nu så!

Vinnarna är presenterade och helt klart blev det en värdig vinnare i första etappen i utmaningsresan.

Här var mitt bidrag (kom inte ens med bland de tio första men spelar ingen roll..jag är ju nybörjare!! )

image27

Linköping

Idag har jag varit på min allra första scrap-träff. Jag var bara där och tittade och handlade. Men det är helt otroligt vad duktiga alla är!! Jag får nästan ångest!
Nåja. Jag handlade i alla fall en hel del så i morgon åker två utmaningar till swe-scrap iväg.
Köpte massor av alfabet och papper!!
Köpte även akrylfärg så nu i kväll har jag för första gången suttit och målat med den. Ångrade att jag inte köpte ett par färger till, skulle i alla fall köpt rött också!!

Jag är en idiot!!!

Ja...precis så är det!! Jag tycker att jag läser och läser noga men ändå lik förbaskat blir det fel.

Jag läste reglerna på utmaningsresan och såg att det står så här; "Du får inte visa ditt bidrag på nätet innan omröstningen är avgjord." Oki tänker jag och tolkar den raden som att det är ok att lägga ut bilden efter klockan tolv natten mellan fredag och lördag...men läser en gång till idag (efter att någon uppmärksammat mig på det TACK så otroligt mycket!!) och så står det dessutom så här; "Om du har deltagit i tävlingen får du inte visa ditt bidrag på nätet innan vinnarna är presenterade."

Jag raderade mitt inlägg och tog bort bilden direkt. Enligt statistiken på sidan har jag haft 6 besökare idag som har sett det. Jag har mailat utmaningsresan och bett dem ta bort mitt bidrag ur tävlingen om de anser det. (Tror i och för sig inte att jag vinner något men ändå! ) Jag som var så upprörd över att det fuskats och så klumpar jag till det själv. Nåja...det visar väl bara det som jag egentligen redan vet..ingen är perfekt och man lär så länge man lever!!!

Idag har det varit en kanon dag!!

  • Smilla har varit så go!
  • Jag har fått veta ungefär hur det blir med jobbet efter mammaledigheten och det ser bra ut!
  • De kommer och borrar (bergvärme) nästa fredag.
  • Vi har hittat en likadan nalle som Smilla tappat. Ska hämta den på lördag fm.
  • Paketet från Scrapperiet har kommit så nu kunde jag göra färdigt min LO till utmaningsresan. Fick superfina papper sånu är jag sååå sugen på att scrappa vilt!
  • Håller nu på med tre LO's samtidigt. En till skissen i tidningen Scrapbooking mm, en till swe scrapbook's utmaning och en till swe scrapbook's skiss. Jag har skickat in en till färgutmaingen också tidigare. Så just nu kan jag inte visa så många alster men det kommer!!!  Om inte annat så kag jag lägga ut min första utmaning nu på lördag (eller om det blir i morgon natt :)
  • Ska på Scrapträff i Linköping på lördag. Jag är inte anmäld utan ska bara dit för att shoppa och kika lite.


Just nu

väntar jag på att det ska komma saker från Scrapperiet...har väntat i två veckor nu :( Lite trist. Jag håller på att göra en LO till nästa del i utmaningsresan och jag är sååå nöjd!!! Detär nog det snyggaste jag gjort så även om tydligen folk fuskar i tävlingen hoppas jag på att få någon liten röst! Spelar egentligen ingen roll heller....utmaningen var rolig och jag kommer att bli nöjd med resultatet och det är ju det viktiga!!

Ännu en blomma!

Hehe

image26

Min bror

...fyllde 38 år förra helgen. Jag gjorde en Lo till honom där jag skrev om Jungfrun. Texten kopierade jag nästan ordagrant från senaste numret av Scrapbooking mm...

Det var en utmaning att ha med så mycket text och dessutom handkriven!

Så här blev resultatet..

image25

Publicerad!

Jippie!! Första alstret som blir publicerad på någon annan sida!!  Ni hittar den här på swe scrapbook!!!

image24

Skaparglädje

Idag var min sambo lite febrig och hängig. Vi skulle egentligen åkt till Gelleråsen på race men det går ju inte sitta i räddningsbilen när man är sjuk så vi åkte inte. Vi tog en sväng till Linköping i stället och shoppade lite!!
Jag köpte en fotoskrivare så nu är jag superglad!!! Den andra skrivaren vi har höll jag på att få fnatt på!! Pappersstopp så fort man satte i ett fotopapper! *suck* *grrr*
Vi köpte en HP photosmart och det verkar vara en bra skrivare som också passar vår plånbok!

Nu ska det bli sååå skönt att kunna scrappa de foton man vill när man har inspirationen och inte behöva vänta på extrafilm (även om de faktiskt är ganska snabba). Framför allt ska det bli skönt att kunnafå ut bilderna i vilket format man vill!!

Jag har varit sååå sugenpå att hoppa på utmaningsresan men inte haft grejer och framförallt har jag inte haft bilden som jag ville scrappa.
Jag väntar på en beställning jag lagt på Scrapperiet men det har tagit lite tid *suck* så jag saknar många saker som jag ville ha med på den här LO'n men idag fick jag köpa lite av det jag ville ha och jag har nu suttit i ett par timmar och fått ihop mitt bidrag!!  Ska maila in det i morgon!

Tyvärr får jag ju inte visa det här än men det kommer så fort jag får lägga ut det!

Idag!!

Har jag varit med en kompis på halvdagsspa!!! Helt underbart för min värkande kropp!! Bada i 34 gradigt vatten (det gör vi i och för sig på babysimmet men det är inte riktigt samma sak), ångbastu, bad med jetströmmar, solarie, vanlig bast och massage!! Till det lite god frukt och en underbar lunch! Kan inte bli bättre!! 

Nu ska jag ta en Dooleys och baka en kaka. (såg på Niklas mat idag på svt.. =)
 

Sara scrap

Min tonåring är sååå fin!!

image23

Vad ska man tycka??

Oki har en del funderingar kring det här med graffitti. Är det snyggt?? Störande?? Fult?? Eller vad???
Vad tycker ni??

Själv tycker jag ju att det inte är rätt att måla på allmän egendom, men på något vis blir det mer ok om det är snyggt gjort....

image22

Jag, Smilla och Dick.



image21


Vem är vem  ???

Min absoluta

......favoritbild på Smilla !!

*älskar*

image20

En till från trädgården jag smög in i...

Kolla vilken otrolig färg blomman har!!! Jag lovar att jag INTE förstärkt den på något vis. Det enda jag gjort med bilden är att jag gjort det gröna runt svart-vitt!

image19

Jag igen!

Ego!

Här har jag väl blivit ca 11 år.....håret gick ner till midjan!

image18

Fler blommor...

Smet in i en trädgård och tog lite kort när Smilla och jag var ute och gick  :)

image16

Fler höstbilder

image15


Höstlöv

Älskar färgen på lönnlöven....

image14

Höst

På ett sätt gillar jag hösten. Färgerna är så fina och om det är fina dagar utan regn och rusk så är luften helt underbar.

image13

Suck!!

Nu har jag suttit halva natten och halva dagen och redigerat och grejat här men NU tror jag att det ser ut som jag vill ha det!!!

Hoppas nu att folk vill lämna massor med kommentarer!!!


Och Smilla

330832-12


Min underbara sambo

330832-14


Smilla 4 - 5 månader

330832-13


Ett par till på Smilla

330832-8


Badtjejen

330832-9


Från hennes dop



330832-11

330832-12

Alster

Här kommer lite av mina scrapalster. Började scrappa för någon månad sedan och det är verkligen en hobby jag gillar! Man får verkligen utlopp för sin kreativitet! Sedan är jag ju nybörjare så det är ju långt ifrån perfekta saker jag gör!!

Här är från Smillas bok.

330832-10

Gillar att leka med bilder....

men är nybörjare. ...

Gillar att använda makrot på kameran.

330832-13

och sedan redigera i photoshop..

330832-13

Välkommen till min nya blogg!

330832-13


RSS 2.0